Imprezy firmowe z Raut

Wyjątkowe miejsce

W pięknych wnętrzach Auli Uniwersyteckiej zgromadzili się najznamienitsi przedstawiciele branży stomatologicznej. Ponad 450 osób z różnych stron świata. W elegancko przygotowanej sali, przy atrakcyjnych okrągłych stołach mogli nasycić się atmosferą wnętrza, recitalem fortepianowym i pyszną kolacją. Zaserwowaliśmy pełną, 4 daniową kolację i to z możliwością wyboru dań przez Gości! Pamiętajmy o tym, że znajdujemy się w budynku akademickim, gdzie nie ma żadnego zaplecza kuchennego, a gości jest aż 450! Wyzwanie organizacyjne ogromne, ale sprostaliśmy zadaniu i każdy stół otrzymywał potrawy w tym samym momencie!

Wspaniałe menu

Przygotowaliśmy menu, które było przewidziane dla wszystkich, nawet najbardziej wymagających. Zaserwowaliśmy:

  • tatar z suszonych pomidorów z czerwona cebulką, kaparami i sosem sojowym oraz
  • różyczkę z łososia z musem awokado,
  • wegańską sałatkę z buraków marynowanych w miodzie z ziarnami granatu, z dodatkiem otaczanego w czarnym sezamie wędzonego tofu
Podaliśmy także dwie zupy do wyboru: krem z borowików lub wegański krem z pieczonej papryki. Główne dania okazały się absolutnym hitem! Goście wybierali spośród:
  • kaczki po wielkopolsku
  • sandacza w sosie winno - krewetkowym
  • wegańskiej tagliatelli z pomidorami i świeżymi ziołami

Grupa do zadań specjalnych

Udało nam się całość kolacji bardzo sprawnie wyserwować, mieszcząc się w wyznaczonych koncertem ramach czasowych.

Zarówno organizatorzy, jak i zaproszeni Goście byli bardzo ukontentowani, co również nam pozwoliło odczuć swoistą radość, mimo tego, iż nasz manager przypłacił to poważną kontuzją kręgosłupa (dysk) :)

Takie zadania jednakże bardzo lubimy!!!

 

 

Galeria